Halal Barbecue Menu

Vanaf 13 20 pp

Inhoud

 1. Gemarineerde kipfilet
 2. Beefburger
 3. Gemarineerde kippenbrochette
 4. Gemarineerde dubbele lamskotelet
 5. Opgerolde kalfschipolataworst

Vergelijk de sauzen- en saladepakketten

Jouw bestelling

Barbecue menu's

Je hebt nog geen barbecuemenu toegevoegd.

Extra's

Je hebt nog geen extra's toegevoegd.

0,00

TOTAAL

Offerte Groepen Vanaf 60 personen
 • Gratis ter plaatse bezorgd in België

 • A-Z Regelt alles, zelfs de afwas!

 • Vóór 12 uur besteld, morgen thuis geleverd

 • Altijd vers en koel geleverd

Extra bij te bestellen

Bestel een extra portie vlees, vis, salade, saus etc.

Extra's

AL ONZE BARBECUEMENU'S ZIJN INCLUSIEF:

Service

 1. Altijd vers en koel geleverd
 2. A-Z regelt alles, zelfs de afwas!
 3. Vóór 12 uur besteld, morgen thuis geleverd
 4. Gratis ter plaatse bezorgd in België & Nederland (excl. de Waddeneilanden)

Benodigdheden

 1. Gasbarbecue (tafelmodel) incl. gasfles
 2. Porseleinen borden
 3. Roestvrijstalen bestek, tangen & opscheplepels
 4. Servetten

BIJGERECHTEN

 1. Stokbrood (wit of meergranen naar keuze)
 2. Kruidenboter

GRATIS LEVERING OF LEVERINGSKOSTEN?

Het leuke aan A-Z Barbecue & Gourmet Party Service is dat wij alles voor je regelen. Zelfs levering en ophaling is doorgaans gratis. Wij leveren gratis in heel België. Bel voor meer informatie naar ons verkoopnummer: 03-808-04-98.

LEVER- EN OPHAALTIJDEN

Wij bezorgen dagelijks van maandag t/m zondag tussen 8.30 en 18.00 uur. De bezorging is altijd gratis.Wil je een specifiekere tijdsmarge afspreken ? Dat kan, hiervoor zal A-Z eenmalig een vergoeding rekenen vanwege de krappere planningsmarge. Deze tijdsmarge kun je doorgeven tot een dag van te voren 12:00 uur. De planmarges waaruit je uit kunt kiezen zijn als volgt.

8.30 – 11.00 uur: € 14,00

8.30 – 13.00 uur: € 9,00

8.30 – 15.00 uur: € 9.00

8.30 – 17.00 uur: € 9,00

12.00 – 18.00 uur: € 14,00

15.00 – 18.00 uur: € 14,00

De dag voor je barbecueparty (vanaf 15.00 uur, zodra onze routes bekend zijn) kunnen wij doorgeven hoe laat wij denken te leveren. Dat is bij benadering, want helaas kunnen wij het tijdstip niet exact aangeven. Je kunt op vier manieren te weten komen hoe laat wij ongeveer komen leveren en ophalen:

 1. Als je e-mailadres bij ons bekend is, krijg je de dag voor de levering een email met de levertijd (alsook de dag vóór ophaling).
 2. Als je mobiele telefoonnummer bij ons bekend is, krijg je de dag voor de levering een gratis sms met de levertijd (alsook de dag vóór ophaling).
 3. De lever- en ophaaltijden kan je ook vinden op deze website (let wel: alleen als je via de website hebt gereserveerd). Je moet hiervoor inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.
 4. Eventueel kan je de dag voor levering tussen 15.00 en 17.00 uur telefonisch de levertijd navragen via 03-808-04-98.

BARBECUE-INFO

Bij elke bestelling wordt een gasbarbecue meegeleverd. De barbecues zijn tafelmodellen en hebben pootjes van ongeveer 15 cm lang. De pootjes van de barbecue moeten op de tafel staan.

A-Z heeft 2 groottes qua barbecue. Afhankelijk van het aantal personen waar je voor bestelt, wordt de afmeting van de barbecue bepaald:

 1. 5 t/m 18 personen: 1 middelgrote barbecue (55 x 50 cm)
 2. 19 t/m 27 personen: 1 grote barbecue (65 x 50 cm)
 3. Vanaf 28 personen krijg je automatisch meerdere barbecues.

In geval je eveneens halal of vegetarisch bestelt, wordt er niet standaard een extra barbecue bijgeleverd. Deze kan je natuurlijk wel apart bijbestellen tegen een meerprijs.

ALLERGIE-INFORMATIE

Hier vind je alle allergie-informatie van het menu. Klik hiervoor op de link.

Heb je toch nog vragen? Contacteer dan ons verkooppunt via 03-808-04-98 of info@a-z.nl.

EXTRA INFORMATIE

Iedereen vindt een barbecuemenu naar zijn smaak bij A-Z Barbecue Service. Ook degenen die op zoek zijn naar halalvlees. Halal staat voor alles wat door de Koran als goed en rein wordt gezien. Om daaraan te beantwoorden, kan je bij ons kiezen voor het Halal Barbecuemenu. Bij A-Z werken wij met gecertificeerde leveranciers, waardoor jouw Halal Barbecuemenu van hoge kwaliteit is. Het Halal Barbecuemenu bestaat uit verschillende stukken gemarineerd vlees en kip. Het Halal Barbecuemenu is in feite een combinatie van zowel een vleesbarbecue als een kipbarbecue, maar dan bereid met halalvlees. Kijk ook eens naar onze barbecue-vleesrecepten.

A-Z LEVERT JOUW HALALBARBECUE OVERAL

Wij leveren elke dag gratis jouw barbecue, van maandag tot en met zondag, tussen 8.30 en 18.00 uur. Wil je echter voor 18.00 uur beginnen, dan houden wij daar natuurlijk rekening mee. Geeft ons dat dan uiterlijk twee dagen voor jouw feest door. Daarvoor wordt wel een vergoeding in rekening gebracht. De dag voor jouw halalbarbecue zullen wij je contacteren over het tijdstip wanneer je jouw barbecue kunt verwachten. Wil je onbezorgd genieten van een halalbarbecue? Kies dan voor een Halal Barbecuemenu van A-Z.

EEN HALALBARBECUE VOOR GROTE GROEPEN

Organiseer je een halalbarbecue voor een groep groter dan 60 personen? Vraag dan een offerte op maat aan. Wij bedenken dan een passende oplossing voor jou. Geef bij het aanvragen van een halalbarbecue de nodige wensen door en wij zorgen ervoor dat alles in orde komt. Wanneer je kiest voor een barbecue van A-Z, dan kies je voor kwaliteit en gemak. Ervaar het zelf!

Cadeaubon

Verras iemand met een A-Z cadeaubon naar keuze.

Aanvragen

Nieuwsbrief

Profiteer van onze speciale acties & aanbiedingen.

Aanmelden

Brochure

Download hier de A-Z Barbecue brochure.

Download