Vegetarisch Barbecue Menu

Vanaf 13 30 pp

Inhoud

 1. Verse groentespies
 2. Suikermaïsbrochette
 3. Kaasburger
 4. Gegrilde groentekes
 5. Vegetarische brochette

Vergelijk de sauzen- en saladepakketten

Jouw bestelling

Barbecue menu's

Je hebt nog geen barbecuemenu toegevoegd.

Extra's

Je hebt nog geen extra's toegevoegd.

0,00

TOTAAL

Offerte Groepen Vanaf 60 personen
 • Gratis ter plaatse bezorgd in België

 • A-Z Regelt alles, zelfs de afwas!

 • Vóór 12 uur besteld, morgen thuis geleverd

 • Altijd vers en koel geleverd

Extra bij te bestellen

Bestel een extra portie vlees, vis, salade, saus etc.

Extra's

AL ONZE BARBECUEMENU'S ZIJN INCLUSIEF:

Service

 1. Altijd vers en koel geleverd
 2. A-Z regelt alles, zelfs de afwas!
 3. Vóór 12 uur besteld, morgen thuis geleverd
 4. Gratis ter plaatse bezorgd in België & Nederland (excl. de Waddeneilanden)

Benodigdheden

 1. Gasbarbecue (tafelmodel) incl. gasfles
 2. Porseleinen borden
 3. Roestvrijstalen bestek, tangen & opscheplepels
 4. Servetten

BIJGERECHTEN

 1. Stokbrood (wit of meergranen naar keuze)
 2. Kruidenboter

GRATIS LEVERING OF LEVERINGSKOSTEN?

Het leuke aan A-Z Barbecue & Gourmet Party Service is dat wij alles voor je regelen. Zelfs levering en ophaling is doorgaans gratis. Wij leveren gratis in heel België. Bel voor meer informatie naar ons verkoopnummer: 03-808-04-98.

LEVER- EN OPHAALTIJDEN

Wij bezorgen dagelijks van maandag t/m zondag tussen 8.30 en 18.00 uur. De bezorging is altijd gratis.Wil je een specifiekere tijdsmarge afspreken ? Dat kan, hiervoor zal A-Z eenmalig een vergoeding rekenen vanwege de krappere planningsmarge. Deze tijdsmarge kun je doorgeven tot een dag van te voren 12:00 uur. De planmarges waaruit je uit kunt kiezen zijn als volgt.

8.30 – 11.00 uur: € 14,00

8.30 – 13.00 uur: € 9,00

8.30 – 15.00 uur: € 9.00

8.30 – 17.00 uur: € 9,00

12.00 – 18.00 uur: € 14,00

15.00 – 18.00 uur: € 14,00

De dag voor je barbecueparty (vanaf 15.00 uur, zodra onze routes bekend zijn) kunnen wij doorgeven hoe laat wij denken te leveren. Dat is bij benadering, want helaas kunnen wij het tijdstip niet exact aangeven. Je kunt op vier manieren te weten komen hoe laat wij ongeveer komen leveren en ophalen:

 1. Als je e-mailadres bij ons bekend is, krijg je de dag voor de levering een email met de levertijd (alsook de dag vóór ophaling).
 2. Als je mobiele telefoonnummer bij ons bekend is, krijg je de dag voor de levering een gratis sms met de levertijd (alsook de dag vóór ophaling).
 3. De lever- en ophaaltijden kan je ook vinden op deze website (let wel: alleen als je via de website hebt gereserveerd). Je moet hiervoor inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.
 4. Eventueel kan je de dag voor levering tussen 15.00 en 17.00 uur telefonisch de levertijd navragen via 03-808-04-98.

BARBECUE-INFO

Bij elke bestelling wordt een gasbarbecue meegeleverd. De barbecues zijn tafelmodellen en hebben pootjes van ongeveer 15 cm lang. De pootjes van de barbecue moeten op de tafel staan.

A-Z heeft 2 groottes qua barbecue. Afhankelijk van het aantal personen waar je voor bestelt, wordt de afmeting van de barbecue bepaald:

 1. 5 t/m 18 personen: 1 middelgrote barbecue (55 x 50 cm)
 2. 19 t/m 27 personen: 1 grote barbecue (65 x 50 cm)
 3. Vanaf 28 personen krijg je automatisch meerdere barbecues.

In geval je eveneens halal of vegetarisch bestelt, wordt er niet standaard een extra barbecue bijgeleverd. Deze kan je natuurlijk wel apart bijbestellen tegen een meerprijs.

ALLERGIE-INFORMATIE

Hier vind je alle allergie-informatie van het menu. Klik hiervoor op de link.

Heb je toch nog vragen? Contacteer dan ons verkooppunt via 03-808-04-98 of info@a-z.nl.

EXTRA INFORMATIE

Ook wie niet houdt van een vleesbarbecue of een zalmbarbecue, kan bij ons een heerlijke vegetarische barbecue bestellen. Speciaal voor de vegetariërs hebben wij een vegetarisch barbecuemenu samengesteld. Op die manier kan iedereen meegenieten van de barbecueservice van A-Z. Wij hebben alle vleesproducten vervangen door vegetarische producten zoals een vegetarische grillworst, suikermaïs, gevulde champignons, een groentebrochette en een smakelijke groenteburger. Bij A-Z staan zo’n 160 personen voor je klaar om je een vlekkeloze vegetarische barbecue te bezorgen. Onze chauffeurs leveren jouw bestelling gratis in heel Nederland (excl. de Waddeneilanden), België en de Duitse grensstreek. En de volgende dag wordt de barbecue gewoon weer opgehaald. Gemakkelijk niet?

EEN KWALITATIEVE VEGETARISCHE BARBECUE

Kies je voor de vegetarische barbecueservice van A-Z, dan kies je voor kwaliteit. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring regelen wij een perfecte barbecue voor zowel kleine als grote groepen. De barbecues die wij leveren, werken op gas dat standaard meegeleverd wordt. Het verbruik wordt niet in rekening gebracht. Ben je op zoek naar een overheerlijke vegetarische barbecue? Kies dan voor A-Z! Barbecuetips kan je ook bij ons vinden.

EEN VEGETARISCHE BARBECUE VAN A-Z BARBECUE

Een vegetarische barbecue van A-Z Barbecue staat garant voor een heerlijke barbecue. De bijgeleverde salades en sauzen vullen de lekkere vleesvervangers perfect aan. Wanneer je kiest voor A-Z Barbecue, dan kies je naast kwaliteit ook voor gemak en een perfecte service. Dat is de kracht van de échte barbecuespecialist: A-Z Barbecue! Ervaar het zelf!

ALTERNATIEVEN

Wil je in plaats van een vegetarische barbecue liever een visbarbecue onder de vorm van een heerlijke zalmbarbecue? Ook dat is mogelijk bij A-Z en als je echt toe bent aan iets anders. Denk dan eens aan een vegetarische gourmet. Ook ideaal tijdens de wintermaanden. Bekijk ook onze barbecuetips.

Cadeaubon

Verras iemand met een A-Z cadeaubon naar keuze.

Aanvragen

Nieuwsbrief

Profiteer van onze speciale acties & aanbiedingen.

Aanmelden

Brochure

Download hier de A-Z Barbecue brochure.

Download