Vis Barbecue Menu

Vanaf 14 95 pp

Inhoud

 1. Gemarineerde zalmfilet
 2. Gemarineerde pangasiusfilet
 3. Visstoofpotje
 4. Aluminium bakje
 5. Gemarineerde garnalenbrochette (2x)

Vergelijk de sauzen- en saladepakketten

Jouw bestelling

Barbecue menu's

Je hebt nog geen barbecuemenu toegevoegd.

Extra's

Je hebt nog geen extra's toegevoegd.

0,00

TOTAAL

Offerte Groepen Vanaf 60 personen
 • Gratis ter plaatse bezorgd in België

 • A-Z Regelt alles, zelfs de afwas!

 • Vóór 12 uur besteld, morgen thuis geleverd

 • Altijd vers en koel geleverd

Extra bij te bestellen

Bestel een extra portie vlees, vis, salade, saus etc.

Extra's

AL ONZE BARBECUEMENU'S ZIJN INCLUSIEF:

Service

 1. Altijd vers en koel geleverd
 2. A-Z regelt alles, zelfs de afwas!
 3. Vóór 12 uur besteld, morgen thuis geleverd
 4. Gratis ter plaatse bezorgd in België & Nederland (excl. de Waddeneilanden)

Benodigdheden

 1. Gasbarbecue (tafelmodel) incl. gasfles
 2. Porseleinen borden
 3. Roestvrijstalen bestek, tangen & opscheplepels
 4. Servetten

BIJGERECHTEN

 1. Stokbrood (wit of meergranen naar keuze)
 2. Kruidenboter

GRATIS LEVERING OF LEVERINGSKOSTEN?

Het leuke aan A-Z Barbecue & Gourmet Party Service is dat wij alles voor je regelen. Zelfs levering en ophaling is doorgaans gratis. Wij leveren gratis in heel België. Bel voor meer informatie naar ons verkoopnummer: 03-808-04-98.

LEVER- EN OPHAALTIJDEN

Wij bezorgen dagelijks van maandag t/m zondag tussen 8.30 en 18.00 uur. De bezorging is altijd gratis.Wil je een specifiekere tijdsmarge afspreken ? Dat kan, hiervoor zal A-Z eenmalig een vergoeding rekenen vanwege de krappere planningsmarge. Deze tijdsmarge kun je doorgeven tot een dag van te voren 12:00 uur. De planmarges waaruit je uit kunt kiezen zijn als volgt.

8.30 – 11.00 uur: € 14,00

8.30 – 13.00 uur: € 9,00

8.30 – 15.00 uur: € 9.00

8.30 – 17.00 uur: € 9,00

12.00 – 18.00 uur: € 14,00

15.00 – 18.00 uur: € 14,00

De dag voor je barbecueparty (vanaf 15.00 uur, zodra onze routes bekend zijn) kunnen wij doorgeven hoe laat wij denken te leveren. Dat is bij benadering, want helaas kunnen wij het tijdstip niet exact aangeven. Je kunt op vier manieren te weten komen hoe laat wij ongeveer komen leveren en ophalen:

 1. Als je e-mailadres bij ons bekend is, krijg je de dag voor de levering een email met de levertijd (alsook de dag vóór ophaling).
 2. Als je mobiele telefoonnummer bij ons bekend is, krijg je de dag voor de levering een gratis sms met de levertijd (alsook de dag vóór ophaling).
 3. De lever- en ophaaltijden kan je ook vinden op deze website (let wel: alleen als je via de website hebt gereserveerd). Je moet hiervoor inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.
 4. Eventueel kan je de dag voor levering tussen 15.00 en 17.00 uur telefonisch de levertijd navragen via 03-808-04-98.

BARBECUE-INFO

Bij elke bestelling wordt een gasbarbecue meegeleverd. De barbecues zijn tafelmodellen en hebben pootjes van ongeveer 15 cm lang. De pootjes van de barbecue moeten op de tafel staan.

A-Z heeft 2 groottes qua barbecue. Afhankelijk van het aantal personen waar je voor bestelt, wordt de afmeting van de barbecue bepaald:

 1. 5 t/m 18 personen: 1 middelgrote barbecue (55 x 50 cm)
 2. 19 t/m 27 personen: 1 grote barbecue (65 x 50 cm)
 3. Vanaf 28 personen krijg je automatisch meerdere barbecues.

In geval je eveneens halal of vegetarisch bestelt, wordt er niet standaard een extra barbecue bijgeleverd. Deze kan je natuurlijk wel apart bijbestellen tegen een meerprijs.

ALLERGIE-INFORMATIE

Hier vind je alle allergie-informatie van het menu. Klik hiervoor op de link.

Heb je toch nog vragen? Contacteer dan ons verkooppunt via 03-808-04-98 of info@a-z.nl.

EXTRA INFORMATIE

Zin in eens iets anders dan vlees op de barbecue? Dat kan! Speciaal voor jou, hebben wij dit vis barbecuemenu samengesteld. Dit menu bevat de fijnste gemarineerde vis die vers van de visspecialist bij ons binnenkomt. Na binnenkomst, wordt de vis meteen klaargemaakt voor de barbecue.

Wanneer je een vis barbecuemenu bestelt bij A-Z Barbecue dan krijg je er aluminium bakjes bij zodat de vis, zoals zalm op de barbecue, niet aan de rooster blijft plakken. Geef een extra dimensie aan jouw vis barbecuemenu, door er tijdens het barbecueën extra kruiden en groenten aan toe te voegen. Onze visbarbecue bevat onder meer een heerlijke visbrochette van roze en witte vis. Verder leveren we ook nog enkele soorten vis op vel. Dat geeft de vis een knapperig korstje dat heerlijk is om te eten. Ook zorgt het vel ervoor dat de vis minder snel uit elkaar valt.

Daarnaast hebben wij voor de echte liefhebbers van een zalmpakketje op de barbecue een speciale zalmbarbecue samengesteld. Bekijk snel alle barbecuemenu's.

INHOUD VAN EEN VIS BARBECUEMENU

Ben je een echte visliefhebber, probeer dan zeker eens ons vis barbecuemenu. Met verschillende soorten verse vis is dit een gegarandeerd overheerlijke barbecue! Het vis barbecuemenu bestaat onder meer uit gemarineerde zalmfilet, gemarineerde pangasiusfilet, visbrochette (van pangasius, victoriabaars en zalm) en een visstoofpotje. In combinatie met onze sauzen en salades, is deze barbecue ongetwijfeld een succes! Slechts één adres om uw volledig verzorgde barbecue te bestellen: A-Z Barbecue!

EEN VISBARBECUE BIJ A-Z BARBECUE

Wanneer je een vis barbecuemenu bestelt bij A-Z Barbecue dan kies je voor kwaliteit en de beste service. Wij leveren het complete barbecuepakket gratis ter plaatse in Nederland (excl. de Waddeneilanden), België en de grensstreek van Duitsland. We leveren iedere weekdag uw visbarbecue tussen 8.30 en 18.00 uur. Hebt u een voorkeur qua levertijd, dan betaalt u hiervoor een kleine vergoeding. Nadat u klaar bent met barbecueën, nemen wij de vuile vaat gewoon mee terug. Gemakkelijk niet?

Cadeaubon

Verras iemand met een A-Z cadeaubon naar keuze.

Aanvragen

Nieuwsbrief

Profiteer van onze speciale acties & aanbiedingen.

Aanmelden

Brochure

Download hier de A-Z Barbecue brochure.

Download