Chef-kok Robert: "Experimenteren met eten maakt me gelukkig."

Hoe bereid je vlees en vis samen op de barbecue?

De meeste recepten zijn of met vlees óf met vis. Het opzoeken van de combinatie van deze twee zie je helaas niet zo vaak. Gelukkig laat dit mij niet belemmeren om dat wél te doen. Na wat brainstormen en uitproberen is hier een ode aan de Spaanse Paella met parelcouscous van de barbecue uitgekomen.

Spaanse Paella met parelcouscous op de barbecue bereiden

Benodigdheden 

Bereidingswijze

  • Gaar de Chipolata spies en de Louisianna Gamba stoof op de barbecue
  • Snijd de Chipolata spies in 3 of 4 evenredige stukken
  • Rijg de stukken Chipolata om en om met de garnalen op een spies
  • Laat de overgebleven vocht in het bakje van de Gamba stoof zitten. Snij het overgebleven stuk Chipolata worst klein en doe deze in dit bakje erbij
  • Vul het bakje verder met de Parel CousCous salade en verwarm deze enkele minuten op de barbecue 
  • Leg de spies ook nog even terug op de barbecue om deze op temperatuur te houden
  • Serveer de spies bovenop de Parel CousCous salade uit het Gamba stoof bakje
  • Klaar is kees. Smullen maar!