Bestellen

Met hoeveel personen moeten we minstens zijn om te kunnen bestellen?

Met minstens 5 personen in totaal, ongeacht de menukeuze. Met uitzondering van het Vlaams Barbecuemenu, dat je pas vanaf 5 personen kunt bestellen. Indien je een combinatie wenst van de A-Z en de Royal Sauzen & Saladeselectie, moet je met ten minste 10 personen zijn. De sauzen & saladeselectie kan je namelijk pas vanaf 5 personen bestellen. Het maakt daarbij niet uit welke menu's je kiest, als beide selecties maar 5 keer voorkomen in de bestelling.

Kan ik nog bestellen voor levering dezelfde dag?

Het is echt niet noodzakelijk om weken of zelfs maanden op voorhand te bestellen. Bestel je vóór 12.00 uur, met uitzondering van de kerstdagen, dan leveren we de volgende dag bij je thuis of ter plaatse. Wil je een bestelling plaatsen voor maandag, dan moet je bestellen vóór zaterdag 18.00 uur. Alleen als je voor meer dan 100 personen bestelt, stellen wij het op prijs als je ons dit op voorhand laat weten. Ook voor bestellingen op 23, 24, 25, 26 en 27 december raden wij aan om TIJDIG TE BESTELLEN. Voor deze dagen geldt: vol = vol.

Kan ik voor Kerstdag of 1 januari bestellen?

Wij leveren zowel op Kerstdag zelf als op Tweede Kerstdag. Op 1 januari zijn we gesloten. Je kunt je bestelling een dag eerder laten leveren, op 31 december. Alles is goed verpakt en kan je meteen in de koelkast zetten.

Gratis ter plaatse bezorgd in België & Nederland
A-Z Regelt alles, zelfs de afwas!
Vóór 12 uur besteld, morgen thuis geleverd
Altijd vers en koel geleverd

WIE IS A-Z BARBECUE & GOURMET PARTY SERVICE?

Wij bezorgen complete barbecue- en gourmetpakketten bij particulieren, zakelijke klanten en (overheids)instellingen. Dit doen wij in héél Nederland (exclusief de Waddeneilanden), héél België en de Duitse grensstreek. In Nederland en België zijn we zelfs de grootste leverancier. Onafhankelijk van de groepsgrootte wordt er gratis bezorgd op elke gewenste locatie.

GEMAK EN COMPLEETHEID

De klant kiest uit een aantal standaardmenu’s en de ingrediënten worden inclusief alle benodigdheden bezorgd aan huis of op locatie. De volgende dag worden alle materialen weer opgehaald en de afwas en schoonmaak is voor rekening van A-Z. Je betaalt een vaste prijs per persoon, onafhankelijk van de locatie waar we moeten bezorgen.

De zorgvuldige samenstelling van de menu's is gebaseerd op klantonderzoek en onze jarenlange vakervaring.

Daarnaast zijn we ook sterk in maatwerk. Wil de klant een zelf samengesteld menu, dan is dit ook mogelijk. Omdat wij altijd genoeg producten en materialen op voorraad hebben, kunnen we makkelijk inspringen op de wensen en behoeften van onze klant. Vóór 12.00 uur besteld, de volgende dag vers in huis!

CATERING

Als je bij ons barbecuemenu’s bestelt, leveren wij er ook een gasbarbecue bij. Die hoef je dus niet zelf te kopen en steeds weer schoon te maken. Dat geldt ook voor de afwas, deze geef je gewoon vuil mee terug. Zo kun je nog eens makkelijk een bbq organiseren. Het enige wat je hoeft te doen is een barbecuemenu uitkiezen en bestellen via de website. Vervolgens komen wij alles in Limburg aan huis bezorgen!

MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

A-Z is een bedrijf dat midden in de samenleving staat. Met zijn vestiging in een klein dorp kent iedereen A-Z, maar heeft A-Z ook veel personeel uit de ‘eigen’ gemeente. A-Z voelt zich ook erg betrokken bij de buurt en bij buurtinitiatieven.

A-Z sponsort bijvoorbeeld plaatselijke sportverenigingen en fanfares. Ook lokale en regionale evenementen en activiteiten worden regelmatig gesponsord. Daarnaast worden kleine en grote stichtingen gesponsord waar A-Z zich betrokken bij voelt zoals Stichting Henk Arts (weeshuis Sierra Leone), Sint Maartenskliniek, Stichting Roparun en de Brandwondenstichting.

KIES JE FAVORIETE MENU

Dit is slechts een selectie van onze barbecuemenu's, A-Z heeft 7 standaard menu's en vanaf Mei t/m Oktober zijn er nog enkele actiemenu's. Voor alle menu's geldt dat we deze overal in België kunnen bezorgen.

Bekijk alle Barbecue menu's

AL ONZE BARBECUEMENU'S ZIJN INCLUSIEF:

Service

  1. Altijd vers en koel geleverd
  2. A-Z regelt alles, zelfs de afwas!
  3. Vóór 12 uur besteld, morgen thuis geleverd
  4. Gratis ter plaatse bezorgd in België & Nederland (excl. de Waddeneilanden)

Benodigdheden

  1. Gasbarbecue (tafelmodel) incl. gasfles
  2. Porseleinen borden
  3. Roestvrijstalen bestek, tangen & opscheplepels
  4. Servetten

BIJGERECHTEN

  1. Stokbrood (wit of meergranen naar keuze)
  2. Kruidenboter

Cadeaubon

Verras iemand met een A-Z cadeaubon naar keuze.

Aanvragen

Nieuwsbrief

Profiteer van onze speciale acties & aanbiedingen.

Aanmelden

Brochure

Download hier de A-Z Barbecue brochure.

Download