Barbecue Menu's

Hebben jullie ook menu’s voor vegetariërs en mensen die geen varkensvlees eten?

Ja, we beschikken over speciale menu’s, zoals het Halal menu.

Ik heb een voedselallergie. Kunnen jullie hier rekening mee houden?

Natuurlijk. Bij ieder menu vind je de allergie-informatie van dat specifieke menu. Zo kan je zelf heel gemakkelijk zien wat je wel en niet kunt eten. Wij kunnen ook een aangepast menu samenstellen. Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen via ons verkoopnummer: 038-080498 of via info@a-z.nl.

Ik wil zowel de Standaard Sauzen & Saladeselectie als de Royal Sauzen & Saladeselectie bestellen. Kan dat?

Dat kan, als je met minstens 10 personen bent. Onze porties sauzen en salades zijn voor minstens 5 personen, dus vanaf een combinatie 5 x Standaard – 5 x Royal kan je beide selecties bestellen. Het maakt daarbij niet uit welke vleesmenu’s je kiest.

Op welke manier zijn het vlees, de sauzen en salades verpakt?

Het vlees ligt netjes gepresenteerd op een schaaltje, gegarneerd en vacuüm verpakt. De sauzen en salades zijn gegarneerd en verpakt in zwarte plastic bakjes. Je kunt dus alle producten meteen op tafel zetten. Je moet alleen de luchtdichte verpakking en de deksels eraf halen. De satésaus zit in een plastic zakje. Je kunt de satésaus in een pannetje opwarmen op het gasvuur of de barbecue. En je kunt de saus ook opwarmen in de microgolfoven. Let wel: het bakje waar de satésaus in zit, is niet warmtebestendig.

Hoeveel stokbroden worden er bij mijn bestelling geleverd?

Wij rekenen 3 personen per stokbrood en de hoeveelheid wordt altijd naar boven afgerond (een stokbrood bestaat dus uit 3 porties). Let wel, onze stokbroden zijn niet voorgesneden en kunnen nog licht bevroren zijn bij levering. Maak ze weer lekker krokant door ze even in een voorverwarmde oven of op de barbecue te leggen.

Zijn de stokbroden afgebakken?

De stokbroden worden vers afgebakken en daarna meteen diep ingevroren. Dit om de kwaliteit van de stokbroden zo goed mogelijk te waarborgen. Daardoor kan het zijn dat de stokbroden bij levering licht bevroren zijn. Je kunt de stokbroden na levering het beste uit elkaar leggen in een droge omgeving. Of je kunt de stokbroden altijd nog even in een voorverwarmde oven of op de kleinste stand op de barbecue leggen. Het stokbrood wordt geleverd zonder broodplank en broodmes.

Hoeveel sauzen en salades krijg ik bij mijn bestelling?

Dat is afhankelijk van het aantal personen waarvoor je bestelt. De sauzen en salades zijn voor meerdere personen in bakjes verpakt.

Kunnen de menu’s ook per persoon verpakt worden?

Het vlees kan per persoon verpakt worden. Neem daarvoor contact met ons op via ons verkoopnummer: 038-080498. Helaas kunnen we de sauzen en salades niet per persoon verpakken.

Mijn bestelling is niet compleet. Wat nu?

Neem meteen contact met ons op. Voor storingen kan je ons ook buiten de kantooruren bereiken via ons verkoopnummer: 038-080498.

Hoe kan ik de satésaus opwarmen?

Wij leveren geen benodigdheden mee om de satésaus op te warmen. Als u de satésaus warm wilt eten, moet u zelf voor een pannetje zorgen en dat op de barbecue zetten. Je kunt de satésaus ook in de microgolfoven opwarmen. Je moet de saus dan wel in een kommetje doen dat geschikt is voor de microgolf; het zakje en het plastic bakje zijn hier niet geschikt voor.

Gratis ter plaatse bezorgd in België & Nederland
A-Z Regelt alles, zelfs de afwas!
Vóór 12 uur besteld, morgen thuis geleverd
Altijd vers en koel geleverd

WIE IS A-Z BARBECUE & GOURMET PARTY SERVICE?

Wij bezorgen complete barbecue- en gourmetpakketten bij particulieren, zakelijke klanten en (overheids)instellingen. Dit doen wij in héél Nederland (exclusief de Waddeneilanden), héél België en de Duitse grensstreek. In Nederland en België zijn we zelfs de grootste leverancier. Onafhankelijk van de groepsgrootte wordt er gratis bezorgd op elke gewenste locatie.

GEMAK EN COMPLEETHEID

De klant kiest uit een aantal standaardmenu’s en de ingrediënten worden inclusief alle benodigdheden bezorgd aan huis of op locatie. De volgende dag worden alle materialen weer opgehaald en de afwas en schoonmaak is voor rekening van A-Z. Je betaalt een vaste prijs per persoon, onafhankelijk van de locatie waar we moeten bezorgen.

De zorgvuldige samenstelling van de menu's is gebaseerd op klantonderzoek en onze jarenlange vakervaring.

Daarnaast zijn we ook sterk in maatwerk. Wil de klant een zelf samengesteld menu, dan is dit ook mogelijk. Omdat wij altijd genoeg producten en materialen op voorraad hebben, kunnen we makkelijk inspringen op de wensen en behoeften van onze klant. Vóór 12.00 uur besteld, de volgende dag vers in huis!

CATERING

Als je bij ons barbecuemenu’s bestelt, leveren wij er ook een gasbarbecue bij. Die hoef je dus niet zelf te kopen en steeds weer schoon te maken. Dat geldt ook voor de afwas, deze geef je gewoon vuil mee terug. Zo kun je nog eens makkelijk een bbq organiseren. Het enige wat je hoeft te doen is een barbecuemenu uitkiezen en bestellen via de website. Vervolgens komen wij alles in Limburg aan huis bezorgen!

MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

A-Z is een bedrijf dat midden in de samenleving staat. Met zijn vestiging in een klein dorp kent iedereen A-Z, maar heeft A-Z ook veel personeel uit de ‘eigen’ gemeente. A-Z voelt zich ook erg betrokken bij de buurt en bij buurtinitiatieven.

A-Z sponsort bijvoorbeeld plaatselijke sportverenigingen en fanfares. Ook lokale en regionale evenementen en activiteiten worden regelmatig gesponsord. Daarnaast worden kleine en grote stichtingen gesponsord waar A-Z zich betrokken bij voelt zoals Stichting Henk Arts (weeshuis Sierra Leone), Sint Maartenskliniek, Stichting Roparun en de Brandwondenstichting.

Bestel nu je barbecuemenu!

AL ONZE BARBECUEMENU'S ZIJN INCLUSIEF:

Service

  1. Altijd vers en koel geleverd
  2. A-Z regelt alles, zelfs de afwas!
  3. Vóór 12 uur besteld, morgen thuis geleverd
  4. Gratis ter plaatse bezorgd in België & Nederland (excl. de Waddeneilanden)

Benodigdheden

  1. Gasbarbecue (tafelmodel) incl. gasfles
  2. Porseleinen borden
  3. Roestvrijstalen bestek, tangen & opscheplepels
  4. Servetten

BIJGERECHTEN

  1. Stokbrood (wit of meergranen naar keuze)
  2. Kruidenboter

Cadeaubon

Verras iemand met een A-Z cadeaubon naar keuze.

Aanvragen

Nieuwsbrief

Profiteer van onze speciale acties & aanbiedingen.

Aanmelden

Brochure

Download hier de A-Z Barbecue brochure.

Download