Barbecuetips

Barbecueën is en blijft populair. Wanneer de temperaturen stijgen, wordt bij veel mensen de barbecue van onder het stof gehaald. Wanneer je bij A-Z barbecue vlees wilt bestellen, geven wij je enkele barbecuetips die ervoor zorgen dat jouw barbecue één groot feest wordt.

Barbecuetips voor beginners en gevorderden

Goed kunnen barbecueën is voor sommigen een fluitje van een cent, maar voor veel mensen kent de barbecue nog veel geheimen. Wij vertellen je graag wat meer over onder meer het gebruik van de barbecue, het bewaren van je vlees, de veiligheid en wat nu eigenlijk het lekkerste is. Als barbecuespecialist met meer dan 30 jaar ervaring, hebben wij altijd wel iets nieuws te vertellen, dat we met veel plezier met jullie delen. Het gebruiken van een barbecue draait allemaal om geduld. Voordat je begint met je barbecue party, zet je best de tafel niet te vol. Anders hebben je gasten geen honger meer als het eerste vlees gebakken is.

Barbecuetips voor het bereiden van vlees

Smeer het rooster in met olijfolie en laat de grill gloeiend heet worden. Rooster eerst het vlees dat het snelste klaar is zoals biefstuk. Dep de overtollige marinade van het vlees en let op met vettere stukken vlees. Het vet komt dan in het vuur terecht en kan voor vlammen zorgen. Voorkom uiteraard dat het vlees aanbrandt. Verbrand vlees is niet lekker en tevens ongezond. Snij daarom de aangebrande stukken van het vlees.

Nog meer barbecue tips

Lees snel onderstaande barbecuetips voor meer informatie over het bereiden van barbecuevlees of het schoonmaken van de barbecue:

 • Barbecue
 • Bereiden
 • Bewaren
 • Veiligheid
 • Schoonmaken
 • Barbecuerecepten
 • Overig
Gratis ter plaatse bezorgd in België & Nederland
A-Z Regelt alles, zelfs de afwas!
Vóór 12 uur besteld, morgen thuis geleverd
Altijd vers en koel geleverd

WIE IS A-Z BARBECUE & GOURMET PARTY SERVICE?

Wij bezorgen complete barbecue- en gourmetpakketten bij particulieren, zakelijke klanten en (overheids)instellingen. Dit doen wij in héél Nederland (exclusief de Waddeneilanden), héél België en de Duitse grensstreek. In Nederland en België zijn we zelfs de grootste leverancier. Onafhankelijk van de groepsgrootte wordt er gratis bezorgd op elke gewenste locatie.

GEMAK EN COMPLEETHEID

De klant kiest uit een aantal standaardmenu’s en de ingrediënten worden inclusief alle benodigdheden bezorgd aan huis of op locatie. De volgende dag worden alle materialen weer opgehaald en de afwas en schoonmaak is voor rekening van A-Z. Je betaalt een vaste prijs per persoon, onafhankelijk van de locatie waar we moeten bezorgen.

De zorgvuldige samenstelling van de menu's is gebaseerd op klantonderzoek en onze jarenlange vakervaring.

Daarnaast zijn we ook sterk in maatwerk. Wil de klant een zelf samengesteld menu, dan is dit ook mogelijk. Omdat wij altijd genoeg producten en materialen op voorraad hebben, kunnen we makkelijk inspringen op de wensen en behoeften van onze klant. Vóór 12.00 uur besteld, de volgende dag vers in huis!

CATERING

Als je bij ons barbecuemenu’s bestelt, leveren wij er ook een gasbarbecue bij. Die hoef je dus niet zelf te kopen en steeds weer schoon te maken. Dat geldt ook voor de afwas, deze geef je gewoon vuil mee terug. Zo kun je nog eens makkelijk een bbq organiseren. Het enige wat je hoeft te doen is een barbecuemenu uitkiezen en bestellen via de website. Vervolgens komen wij alles in Limburg aan huis bezorgen!

MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

A-Z is een bedrijf dat midden in de samenleving staat. Met zijn vestiging in een klein dorp kent iedereen A-Z, maar heeft A-Z ook veel personeel uit de ‘eigen’ gemeente. A-Z voelt zich ook erg betrokken bij de buurt en bij buurtinitiatieven.

A-Z sponsort bijvoorbeeld plaatselijke sportverenigingen en fanfares. Ook lokale en regionale evenementen en activiteiten worden regelmatig gesponsord. Daarnaast worden kleine en grote stichtingen gesponsord waar A-Z zich betrokken bij voelt zoals Stichting Henk Arts (weeshuis Sierra Leone), Sint Maartenskliniek, Stichting Roparun en de Brandwondenstichting.

Bestel nu je barbecuemenu!

AL ONZE BARBECUEMENU'S ZIJN INCLUSIEF:

Service

 1. Altijd vers en koel geleverd
 2. A-Z regelt alles, zelfs de afwas!
 3. Vóór 12 uur besteld, morgen thuis geleverd
 4. Gratis ter plaatse bezorgd in België & Nederland (excl. de Waddeneilanden)

Benodigdheden

 1. Gasbarbecue (tafelmodel) incl. gasfles
 2. Porseleinen borden
 3. Roestvrijstalen bestek, tangen & opscheplepels
 4. Servetten

BIJGERECHTEN

 1. Stokbrood (wit of meergranen naar keuze)
 2. Kruidenboter

Cadeaubon

Verras iemand met een A-Z cadeaubon naar keuze.

Aanvragen

Nieuwsbrief

Profiteer van onze speciale acties & aanbiedingen.

Aanmelden

Brochure

Download hier de A-Z Barbecue brochure.

Download