Algemene Voorwaarden van A-Z barbecue

Totstandkoming van de overeenkomst

A-Z Barbecue & Gourmet Party Service BV (A-Z) is gerechtigd gemotiveerd een bestelling te weigeren of aan de levering bijzondere voorwaarden te verbinden. Als A-Z jouw woonadres niet kan vaststellen, wordt de bestelling niet geaccepteerd.

Prijzen en kosten

De prijzen op azbarbecue.be zijn inclusief 6% btw. De prijzen die op de websites en in de folder worden genoemd zijn inclusief bezorgkosten tenzij er gebruik wordt gemaakt van een aangepaste bezorgtijd. Voor een aangepaste bezorgtijd betaald u eenmalig een kleine bijdrage. Voor de hoogte van deze bezorgkosten maakt het niet uit voor hoeveel personen je bestelt. Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Levering

A-Z betracht de grootste zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het bezorgen van de bestelde menu’s. Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden vanwege een vertraging, dan krijg je daar zo spoedig mogelijk bericht van. A-Z bezorgt geen bestellingen voor minder dan 5 personen.

Bezorgadres en leveringsservice

Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen of op een andere locatie. Wij leveren niet op postbusadressen. Bestellingen worden alleen geleverd in België, Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden) en de Duitse grensstreek. Indien er niemand aanwezig is bij het bezorgen, is A-Z gemachtigd de bestelling mee retour te nemen.

Herroepingsrecht

Voor je aankopen geldt een annuleringstermijn van 2 dagen voor levering. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt zonder verplichtingen van jouw kant de bestelling kosteloos te laten annuleren. Indien de bestelling al betaald is, krijg je je geld in dat geval binnen 14 dagen terug.

Wil je een wijziging in je bestelling doorvoeren, dan kan dit ook tot 2 dagen van tevoren doorgegeven worden. Wordt de prijs hierdoor verhoogd dan  kun je het resterende bedrag contant betalen bij de bezorgchauffeur of overmaken via Ideal. Wordt de prijs hierdoor verlaagd, dan zal het bedrag contant teruggegeven worden door de bezorgchauffeur, tenzij anders is afgesproken.

Als je een verkeerde bestelling ontvangt, dien je contact op te nemen met A-Z. In overleg met A-Z wordt  dan gekeken naar de beste oplossing.

Transportgarantie

Alle bestellingen worden zorgvuldig verpakt door A-Z. Als je tijdens het aannemen of vóór het openen van je bestelling schade constateert, neem dan contact op met A-Z. Als je de bestelling al hebt aangenomen / geopend op het moment dat je de schade constateert, neem ook dan contact op met A-Z.

Reclamatie en consumentenbescherming

Mocht je niet tevreden zijn over de producten of diensten van A-Z, aarzel dan niet contact met A-Z op te nemen. Mocht je een klacht hebben over de geleverde bestelling of de dienstverlening, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Een bij A-Z ingediende klacht wordt binnen een termijn van 7 dagen na ontvangst door A-Z beantwoord en verwerkt. De klachtafhandeling binnen A-Z heeft de doelstelling eventuele problemen of klachten altijd in overleg met de klant en op de best mogelijke manier op te lossen.

Betalingsvoorwaarden

Bij A-Z kun je op 3 manieren betalen: contant bij levering, van tevoren via Ideal of met een gekregen cadeaubon. Hier wordt niet van afgeweken, tenzij onderling andere afspraken zijn gemaakt.

Kosten te late betaling

Indien er bij levering nog niet betaald is, wordt er een factuur toegezonden die binnen 7 werkdagen betaald dient te worden. Mocht je het verschuldigde bedrag niet hebben betaald op de vervaldatum, dan zal je van A-Z een eerste aanmaning ontvangen. Als deze termijn verstrijkt zonder dat A-Z het verschuldigde bedrag heeft ontvangen, ontvang je een tweede aanmaning. Mocht je na twee aanmaningen te hebben ontvangen nog steeds nalatig blijven de door jou verschuldigde bedragen te betalen, dan kan A-Z haar vordering op jou overdragen aan een derde. Mocht het tot een gerechtelijke procedure komen, dan komen daarnaast alle kosten, die in verband daarmee door A-Z moeten worden gemaakt, voor jouw rekening.

Bedrijfsinformatie

A-Z is geregistreerd in het handelsregister onder nummer: 12023114 BTW-nummer: NL8119.88.764.B.01

WIE IS A-Z BARBECUE & GOURMET PARTY SERVICE?

Wij bezorgen complete barbecue- en gourmetpakketten bij particulieren, zakelijke klanten en (overheids)instellingen. Dit doen wij in héél Nederland (exclusief de Waddeneilanden), héél België en de Duitse grensstreek. In Nederland en België zijn we zelfs de grootste leverancier. Onafhankelijk van de groepsgrootte wordt er gratis bezorgd op elke gewenste locatie.

GEMAK EN COMPLEETHEID

De klant kiest uit een aantal standaardmenu’s en de ingrediënten worden inclusief alle benodigdheden bezorgd aan huis of op locatie. De volgende dag worden alle materialen weer opgehaald en de afwas en schoonmaak is voor rekening van A-Z. Je betaalt een vaste prijs per persoon, onafhankelijk van de locatie waar we moeten bezorgen.

De zorgvuldige samenstelling van de menu's is gebaseerd op klantonderzoek en onze jarenlange vakervaring.

Daarnaast zijn we ook sterk in maatwerk. Wil de klant een zelf samengesteld menu, dan is dit ook mogelijk. Omdat wij altijd genoeg producten en materialen op voorraad hebben, kunnen we makkelijk inspringen op de wensen en behoeften van onze klant. Vóór 12.00 uur besteld, de volgende dag vers in huis!

CATERING

Als je bij ons barbecuemenu’s bestelt, leveren wij er ook een gasbarbecue bij. Die hoef je dus niet zelf te kopen en steeds weer schoon te maken. Dat geldt ook voor de afwas, deze geef je gewoon vuil mee terug. Zo kun je nog eens makkelijk een bbq organiseren. Het enige wat je hoeft te doen is een barbecuemenu uitkiezen en bestellen via de website. Vervolgens komen wij alles in Limburg aan huis bezorgen!

MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

A-Z is een bedrijf dat midden in de samenleving staat. Met zijn vestiging in een klein dorp kent iedereen A-Z, maar heeft A-Z ook veel personeel uit de ‘eigen’ gemeente. A-Z voelt zich ook erg betrokken bij de buurt en bij buurtinitiatieven.

A-Z sponsort bijvoorbeeld plaatselijke sportverenigingen en fanfares. Ook lokale en regionale evenementen en activiteiten worden regelmatig gesponsord. Daarnaast worden kleine en grote stichtingen gesponsord waar A-Z zich betrokken bij voelt zoals Stichting Henk Arts (weeshuis Sierra Leone), Sint Maartenskliniek, Stichting Roparun en de Brandwondenstichting.

KIES JE FAVORIETE MENU

Dit is slechts een selectie van onze barbecuemenu's, A-Z heeft 7 standaard menu's en vanaf Mei t/m Oktober zijn er nog enkele actiemenu's. Voor alle menu's geldt dat we deze overal in België kunnen bezorgen.

Bekijk alle Barbecue menu's

AL ONZE BARBECUEMENU'S ZIJN INCLUSIEF:

Service

  1. Altijd vers en koel geleverd
  2. A-Z regelt alles, zelfs de afwas!
  3. Vóór 12 uur besteld, morgen thuis geleverd
  4. Gratis ter plaatse bezorgd in België & Nederland (excl. de Waddeneilanden)

Benodigdheden

  1. Gasbarbecue (tafelmodel) incl. gasfles
  2. Porseleinen borden
  3. Roestvrijstalen bestek, tangen & opscheplepels
  4. Servetten

BIJGERECHTEN

  1. Stokbrood (wit of meergranen naar keuze)
  2. Kruidenboter

Cadeaubon

Verras iemand met een A-Z cadeaubon naar keuze.

Aanvragen

Nieuwsbrief

Profiteer van onze speciale acties & aanbiedingen.

Aanmelden

Brochure

Download hier de A-Z Barbecue brochure.

Download