Chef Dennis: “Als echte carnivoor kan een stukje kaas van de barbecue mij tegenwoordig écht bekoren”

Kun je kaas op de barbecue bereiden?

Een kaasje grillen op de barbecue? Sinds een aantal  jaren ben ook ík hier fan van. Kaas wordt vaak over het hoofd gezien tijdens een BBQ. Nochtans is kaas hét perfecte grillgezelschap: supersmeuïg en supersmakelijk. Kies voor een harde kaas en grill hem, of ga voor een zachte kaas en verwerk hem in een papillot (ingrediënten gaar stomen in een afgesloten pakketje in de oven of barbecue). Wat je ook kan doen is een doosje camembert opwarmen op de BBQ en hem gebruiken als dip voor je aperitief. Heerlijk als je wat vrienden over de vloer hebt om te borrelen!

Berloumi grill kaas van de barbecue

Onze barbecuemenu’s veranderen geregeld van samenstelling. Dit komt omdat er zoveel lekkers is dat je op de barbecue kunt bereiden. Neem nu eens de Berloumi grillkaas van de barbecue: Onze BARBECUE TOPPER. Berloumi kan je het beste kort maar krachtig grillen aan zoveel mogelijk kanten. Daardoor krijgt hij zijn smaak! Draai de kaas regelmatig om en leg hem nadien aan de rand van de BBQ om hem warm te houden. Ook zin in kaas van de barbecue? Neem geregeld een kijkje op onze vegetarische barbecue menukaart en check in welk menu je deze lekkernij terug vindt.