-vervolg-

Chefkok Dennis vertelt over zijn werkzaamheden bij A-Z

Werkzaamheden

'Waarom ik zo graag bij A-Z werk?' De diversiteit binnen het bedrijf spreekt me het enorm aan. Het is geen enkele dag saai. De ene dag ben ik bezig met de ontwikkeling van een nieuw barbecuemenu. Het andere moment zwaai ik de scepter op de productievloer. De personeelsplanning vereist flexibiliteit en extra inspanning. De hele zomer werken er namelijk veel seizoenskrachten bij A-Z. Iedereen met zijn of haar eigen kwaliteiten. Ik zorg dat de juiste persoon op de juiste plek terecht komt zodat er een saamhorig werkteam ontstaat. Wat extra begeleiding is meestal wel nodig. Daar zorg ik voor. Kwaliteit staat bij mij ook hoog in het vaandel. De hele winter maak ik afspraken met leveranciers om zo uiteindelijk tot uitgebalanceerde, verrassende BBQ menu’s te komen.

Grillrestaurant aan huis

Ik zou graag de diverse productielijnen nog meer automatiseren en mechaniseren zodat ik me helemaal kan gaan toe leggen op de productontwikkeling. Mijn kokshart slaat nog steeds op hol bij het lezen van foodliteratuur of het bezoeken van horecabeurzen. Veel culinaire ideeën schieten dagelijks door mijn hoofd. Hoe deze te vertalen naar het grillrestaurant aan huis  vergt veel tijd én een grote dosis creativiteit. Na overleg met mijn collega’s en de beste foodleveranciers komen we toch ieder jaar weer met nieuwe verrassende grillgerechten op de markt.

-wordt vervolgd-