Chef-kok Robert; "Eén van de beste stukken vlees die je kunt bestellen van onze barbecue menukaart."

Welke steak is lekker op de barbecue?

Daar is 'ie' dan: de Crushed Pepper Kogelbief. Eén van de beste stukken vlees die je kunt bestellen van onze A-Z barbecuekaart. Een kogelbiefstuk is één van de malste stukken vlees van het rund. Het wordt gesneden uit een grote ronde spier (oftewel 'de kogel') uit het dijbeen of van de bovenbil van het rund. De kogel is na de tournedos de zachtste spier van het rund. In het Deluxe Barbecue Menu vind je deze overheerlijke 'steak' geheel bewerkt terug. Even aan beide kanten grillen op de barbecue en klaar is Kees. Natuurlijk heb ik er mijn eigen 'lekker makkelijk' draai aangegeven. Ik ben niet te zuinig met peper geweest, laat ik het daar ophouden. Dus zet het bier maar alvast koud haha.