BIJNA Bouwvakvakantie: tijd voor de Camping BBQ

 BIJNA Bouwvakvakantie: tijd voor de Camping BBQ

BIJNA Bouwvakvakantie: tijd voor de Camping BBQ

Bouwvak vakantie vieren

De bouwvakvakantie is een periode in Nederland waarin veel werknemers in de bouwsector tegelijkertijd vakantie hebben. Traditioneel gezien vindt de bouwvakvakantie plaats in de zomerperiode, meestal in de maanden juli en/of augustus. Het is een collectieve vakantieperiode die oorspronkelijk was bedoeld om de bouwsector als geheel te laten rusten, zodat er onderhoud en renovaties aan gebouwen konden worden uitgevoerd zonder dat dit de normale gang van zaken verstoort.

Wanneer begint jouw bouwvakvakantie?

Tegenwoordig wordt de bouwvakvakantie echter niet meer strikt gevolgd door alle bouwbedrijven. Veel bedrijven kiezen ervoor om hun vakantieperiodes aan te passen aan de planning en projecten die ze hebben lopen. Toch blijft het een bekend fenomeen en veel werknemers in de bouwsector nemen nog steeds vakantie tijdens deze periode. Tijdens de bouwvakvakantie kunnen bouwbedrijven en werknemers genieten van een welverdiende rustperiode. Dit kan ook leiden tot verminderde activiteit op bouwplaatsen en verminderde bereikbaarheid van bouwbedrijven gedurende deze tijd.

Feestje bouwen op de camping

Veel bouwvakkers trekken op hun zomervakantie naar de camping naar het binnenland of buitenland. Na een heel jaar lang hard werken wil je geen gedoe op vakantie maar wel lekker eten. Daarom reist onze barbecueservice met jou als bouwvakker mee en gaan we samen een barbecue feestje bouwen op de camping Dat is even andere koek dan huizen bouwen! En zeker minder hard werken dan dat je gewend bent. Geniet van het gemak van onze barbecueservice samen met de hele camping. Zien we jou en jouw maten snel?

 

Heerlijk gourmetten doe je samen

Naar gourmetten.nl