Garnalen bereiden op de barbecue

Ben je een echte visliefhebber en dol op garnalen? Onderstaand 'lekker makkelijk' vis recept heb je in een mum van tijd klaar en is daarbij heerlijk van smaak, gezond én goed voor de lijn. Wat wil een mens nog meer?! 

Cajungarnalen van de Barbecue

Ingrediënten

  • 500 g grote garnalen, gepeld en schoongemaakt
  • 2 eetlepels cajunkruiden
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Sap van 1 citroen
  • Zout naar smaak
  • Verse fijngehakte peterselie voor garnering (optioneel)

Aan de slag

  • Meng de garnalen in een kom met de cajunkruiden, olijfolie, citroensap en zout. Zorg ervoor dat de garnalen goed bedekt zijn met de kruidenmix
  • Zet de barbecue aan op middelhoog vuur
  • Voeg de gemarineerde garnalen toe aan de pan
  • Bak ze gedurende 2-3 minuten aan elke kant, of tot ze roze en volledig gaar zijn
  • Haal de garnalen van het vuur
  • Garneer met verse peterselie, indien gewenst
  • Smullen maar!

Chef-kok Robert: "Twee linkerhanden in de keuken? Met ons Vis Barbecue Menu kun je zonder gedoe meteen aanschuiven bij de barbecue!