Maiskolven grillen op de barbecue
Maiskolven grillen op de barbecue
Barbecueën met kinderen
Vind je het ook zo leuk om met je kinderen te barbecueën? Anders ik wel. Zelf heb ik geen kinderen maar dat mag de pret niet drukken. Mijn neefjes en nichtjes voelen als mijn eigen kinderen en ik wil daarom graag dat ze iets gezonds binnen krijgen. Bij een barbecue zorg ik altijd dat er maiskolven voor de kinderen zijn. Lekker smikkelen uit het handje...dat kan met deze gegrilde maiskolven.
Gegrilde Maïskolven van de Barbecue
Ingrediënten
- Verse maïskolven
- Veganistische boter of olijfolie
- Zout
- Peper
- Optionele toppings (zoals gehakte kruiden of limoensap)
Aan de slag
- Vouw de bladeren van de maïskolven terug zonder ze helemaal te verwijderen
- Verwijder de witte draden, vouw vervolgens de bladeren terug over de maïs
- Grill op middelhoog vuur gedurende ongeveer 15-20 minuten, af en toe draaien tot de korrels zacht zijn
- Vouw de bladeren terug
- Bestrijk met veganistische boter of olijfolie
- Breng op smaak met zout, peper en eventuele gewenste toppings
- Smullen maar
Robert: "Totaal geen keukenprins(es) of gewoon geen zin in gedoe? Bestel onze all-in Kinder barbecue!"