Mango Kimchiburger met humus van de barbecue
Mango Kimchiburger met humus van de barbecue
Chefkok Robert: “Mijn nichtje is dol op mijn barbecuekunsten”
De lekkerste vegetarische bbq recepten vind je in ons menu
Een barbecue is uitermate geschikt om te experimenten met eten. Dat doe ik als chef dan ook veelvuldig. Geef mij maar een zonnetje en een barbecue en je hebt aan mij geen kind meer haha..ha. Nu het voorjaar lonkt en er een paar hele mooie barbecuemaanden aankomen, kan ik mijn geluk niet op. Dat wordt weer een zomerlang genieten geblazen. Onderstaand vega bbq recept heb ik vorige zomer gemaakt voor mijn kleine nichtje tijdens een vegetarische bbq. En met veel succes. Iedereen is gek op hamburgers zo ook deze kleine meid. Of ze door had dat het geen échte hamburger was? Ben je gek. Dat proeft een kind niet. En niet alleen een kind proeft dat niet. Ook volwassenen lopen weg met mijn Kimchi Burger van de barbecue. Ik zweer het. Wil je ook een vegetarische pittige hamburger maken op de barbecue voor familie of jezelf? Volg dan onderstaand bbq recept vegan.
Mango Kimchiburger met Humus van de barbecue
Benodigdheden
- 1x Vegan Barbecue Menu
- 1x Seizoen Salades & Sauzen Pakket
- 1x Gas Barbecue
Aan de slag
- Maak de gasbarbecue aan
- Haal de folie van het vegan bbq pakket
- Grill de Kimchiburger (Koreaanse burger bestaande uit gefermenteerde kool met rode peper) aan beide kanten bruin in 8 minuten
- Besmeer de Kimchiburger met onze kant en klare Mango Mayo om de pittige hamburgersmaak te compenseren met de zoete mangosmaak van de mayo.
- Schep 4 eetlepels Doperwtensalade (zonder vocht) in een kom en prak deze samen met wat olijfolie, knoflook en wat lekkere smaakmakers zoals peper, zout en komijn tot een heerlijke humus. Komijn geeft jouw kikkererwten humus een hartige volle smaak
- Schep de humus op je bord en leg de met Mango Mayo besmeerde vegetarische burger tussen 2 plakken stokbrood en klaar is jouw vegetarisch op de bbq recept.
- Smullen maar!