Chef-kok Robert: “Op een zomerse dag eet ik het liefst een pastasalade met zalm.”

De lekkerste visrecepten voor op de BBQ

Ikzelf ben dol op pastasalade. Heerlijk als bijgerecht bij een zomers barbecue. Het kan altijd en je kan er lekker mee variëren. Onderstaande pastasalade met zalm van de barbecue gecombineerd met een frisse tzazikisaus, maak je in een mum van tijd lekker zelf. Super makkelijk. Hoe? Samen met A- Z Barbecue Service uiteraard! Een kind kan de was doen. Volg hiervoor onderstaand stappenplan: 

Hoe bereid je een zomerse barbecuesalade met zalm (4 pers.) ?

  • Bestel 4x het Vis Barbecue Menu (inclusief Salades & Sauzen Pakket).
  • Ontvang de bezorger op een door jou gekozen tijdstip.
  • Zet de visschalen in de koelkast totdat je gaat grillen.
  • Zet met slechts één druk op de knop de gasbarbecue aan.
  • Grill de zalmfilets aan beide kanten 3 minuten (als deze uit elkaar beginnen te vallen en van kleur veranderen, dan zijn ze gaar).
  • Schep 12 eetlepels Pastasalade op je bord.
  • Meng hier 6 eetlepels Tzazikisaus doorheen.
  • Voeg als laatste 12 eetlepels Doperwtensalade toe. Zo krijgt jouw pastasalade een stevige 'bite'.
  • Meng de zalm, nadat je deze in kleine stukjes hebt gesneden, met de zojuist bereide pastasalade.
  • Smullen maar!