Rumpsteak Rollade van de barbecue

Chefkok Robert: Iedereen heeft een favoriet vleesgerecht. Zo ook ik. Als meestergriller ben ik bekend met héél veel lekkere soorten vlees. En als ik zeg heel veel, dan bedoel ik ook écht héél erg veel. Toch is er maar één soort vlees waar je  me 's nachts voor wakker mag maken, namelijk de Rumpsteak Rollade van A-Z. Een combinatie van de beste eigenschappen van alle andere steaks ter wereld. Zo mals als een ossenhaasfilet met een volle vleessmaak van de bavette. Door de fijne vleesdraad van de Rumpsteakrollade is dit vlees bijna net zo mals als de ossenhaas. Maar de Rumpsteak is voller van smaak. De naam Rumpsteak is een wat bekendere naam voor 'dikke lende'. De dikke lende zit in de bil van het rund en wordt gevormd door de zijl-ende, de rumpsteak en de filet mignon. Een perfecte steak die nooit verveelt! Wist je trouwens dat de Brazilianen de Picanha ook uit dit stuk snijden? Het is ook wel bekend als de 'rump cap'. Deze wordt boven open vuur op de vetkant gegrilld. Onze Rumpsteak Rollade wordt gemaakt van 100% Nederlands koeienvlees. Niet alleen beter voor het milieu, maar onze 'Hollandse trots' staat ook nog eens wereldberoemd bekend om haar zeer goede smaak.