Hoe maak je een tosti op de barbecue?

Jong of oud, iedereen kan op z’n tijd wel genieten van een heerlijke, smeuïge tosti. Krokant gebakken brood en kaas wat er aan alle kanten uitdruipt. Maar waarom zou deze 'guilty pleasure' alleen maar overdag kunnen tijdens de lunch? Onze chef Dennis kon dat niet los laten en is daarom gaan brainstormen over een variant voor op de barbecue. Na wat uitproberen, en uiteraard ook veel proeven, is daar de Tosti Barbecue uitgekomen.

Benodigdheden

  • Stokbrood
  • Mosterd-Honing Saus(uit ons Royal of Bewust Sauzen en Salades pakket)
  • Smokey Barbecue (uit ons Standaard of Royal Sauzen en Salades pakket)
  • Honey-Mustard Berloumi Grillkaas

Aan de slag

  • Snijd een kwart uit het midden van het stokbrood en snijd dit stuk vervolgens doormidden
  • Snijd de Berloumi Grillkaas doormidden en bak de twee helften op de barbecue
  • Beleg ondertussen één helft met de Honing-Mosterd saus en één helft met de Smokey Barbecue saus
  • Plaats de stukken grillkaas tussen het brood en duw het brood vervolgens zo plat mogelijk
  • Rooster nu het platte stokbrood (met de kaas ertussen) op de barbecue tot beide kanten krokant zijn

Smakelijk!